Helendehandenspiritueel.jouwweb.nl
Home » Wat is ?

Naamlezing

Naamlezing wat is dat eigenlijk?

 

Ik doe vooral naamlezingen op de paranormale beurs. Ik laat mensen dan hun voor en achternaam en geboortedatum opschrijven. Aan de hand van die gegevens kan ik dan inlezen hoe een persoon zich op dat moment voelt of hoe hij in zijn vel zit. Ook kan ik delen uit het verleden voelen waar nog veel verdriet zit en dat je door middel van de naam lezing weet waar je aan kan gaan werken. Echt een voorbeeld geven gaat niet omdat ik dan een persoonlijk verhaal van iemand op ga schrijven en dat kan niet i.v.m.. de privacy.

Wel heb ik hier al hele mooie resultaten mee behaalt omdat mensen nu zelf kunnen lezen waar ze nog aan mogen werken.

Dit is altijd positief bedoelt en de persoon kan er alleen maar rijker van naar voren komen.

Een heleboel mensen weten wel wat er mis is of wat ze missen maar kunnen er niet echt hun vinger opleggen. Als ik dan voor ze geschreven heb met hulp van mijn Gidsen en Engelen dan kunnen ze het beter begrijpen en tot zich door laten dringen omdat het op papier staat. Het is ook altijd handig om dit terug te kunnen lezen. Zodat je er altijd weer wat afstand van kan nemen en op een later tijdstip weer verder mee kan gaan.

Het is heel mooi en emotioneel om te doen en ik heb tot  nu alleen maar positieve reacties gehad.

 

 

Wat is quantum touch?

Hoe werkt Quantum-Touch?

Het meest belangrijk voor degene die met Quantum-Touch werkt is het leren focussen op het versterken van de levenskrachtenergie (ook wel Chi, Manna, prana of Kin genoemd) gecombineerd met verschillendeademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen. Als de beoefenaar van QT een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op een gebied met pijn of ontsteking dan zorgt hij/zij op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door resonantie en afstellen.

Alles trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Er zijn vele soorten voorbeelden van afstellen: elektrische oscillatoren die op verschillende frequentie trillen zullen zich na verloop van tijd aan elkaar aanpassen; dierlijke harten zullen wanneer ze dichtbij elkaar geplaatst worden en levend gehouden worden in een laboratorium in hetzelfde ritme slaan; en wanneer vrouwen een slaapzaal delen, zullen ze binnen een paar maanden allen tegelijkertijd menstrueren.

Quantum-Touch gebruikt resonantie en afstellen om het helen te vergemakkelijken. Men leert om zijn of haar trilling te veranderen en een hoog niveau van energie te creëren. Als dat energieveld door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die het noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen.

Quantum-Touch zorgt voor helende energie voor de beoefenaar evenals voor de persoon die behandeld wordt. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties houdt degene die behandelt zijn/haar energie op een hoog niveau; degene die behandeld wordt kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen en healing in gang zetten. De "therapeut' zal door het gebruik van deze technieken niet uitgeput raken, meestal voelt men zich krachtig en energiek na het behandelen.

Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen zeer slecht begrepen wordt. Terwijl vele mensen denken dat zij andere mensen kunnen healen, is het van uiterst belang om te realiseren dathealing altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zich. De cellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste energieke, emotionele en voedingsmilieu's, is dat het enige wat ze zullen doen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een capaciteit om te healen. Mijn favoriete definitie van een healer is iemand die ziek was en weer beter werd; een grote healer is iemand die heel erg ziek was en weer snel en optimaal beter werd.

In de afgelopen acht jaar heb ik QT aan meer dan 4000 mensen onderwezen. Zonder uitzondering, hebben de professionele therapeuten vanuit verschillende disciplines me verzekerd dat QTzeer goed te combineren is met welke methode dan ook. Meestal is hun praktijk veranderd door het werken met QT. Deze lijst omvat chiropractors, osteopaten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, acupuncturisten, cranio-sacraal therapeuten, Chi Qong instructeurs, kinesiologen, massagetherapeuten en reiki masters. Ook leerkrachten, ouders, kinderen en ouderenleren op eenvoudige wijze deze methode te gebruiken.

 

 

Shamballa

 

Shamballa is geevolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp. Shamballa is Reiki tot de 10e dimensie.... Ook als je al ingewijd bent als Reiki Master zal je Shamballa als een aanvulling en verrijking ervaren.

  

Iedereen kan worden ingewijd in Shamballa MDH, je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen !  Zeg ‘Shamballa Aan’ en plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuïtie zegt dat het moet, de energie zal daarheen gaan waar het nodig is

De essentie van een Shamballa inwijding/activatie is je in contact te brengen met hogere energieën die je spirituele ontwikkeling stimuleren, versnellen en verrijken! Na de inwijding kan je jezelf en anderen healen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak. Deze ‘healing vaardigheid’ is eigenlijk een bijproduct van de inwijding. Je hoeft dus geen healer of lichtwerker te willen worden om Shamballa te doen, je kan Shamballa ook gewoon voor je eigen persoonlijke spirituele ontwikkeling gebruiken.

 

Met de Shamballa energie kan je jezelf en anderen healen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc.  Shamballa is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

 

Psychometrie

Wat is psychometrie? 

psychometrie is het lezen en invoelen van de energie van voorwerpen, foto;s , bloemen of namen. Dit kan op verschillende manieren en vele mediums doen het op een andere manier. Het gaat erom hoe het medium de informatie binnen krijgt. De 1 voelt het in zijn lijf en de ander ziet beelden of hoort geluiden. Dit is voor een ieder anders wat het ook weer moeilijk maakt voor mensen die er niet of nauwelijks mee bezig zijn te begrijpen hoe het nu werkelijk gaat. 

Bij mij voel ik het in mijn lijf en aan de hand van puur oefenen leer je de aanwijzingen te herkennen. Ik voel me bv bij iemand die kanker heeft gehad heel ziek en ontzettend misselijk. De plaats waar de kanker heeft gezeten voelt dan als een zere plek. Dit is wel heel lastig en heel heftig om te voelen maar naarmate je meer oefent hoe meer je het herkent. 

Bij een reading (het invoelen van de foto's of voorwerpen) ga ik me eerst concentreren op de energie van bv de overledene en vraag de hulp van mijn Gidsen en de Engelen er om heen. Hier door krijg ik mijn informatie binnen. Soms is het heel duidelijk maar soms is het heel summier dat is maar net wat de peroon door wil geven en  hoeveel zin hij of zij heeft om door te komen. Soms zie ik ook beelden en kan de personen beter vertellen wat ik zie en wat ik voel. Soms voel ik iets en dan moet ik toch om een beetje uitleg vragen waarom ik iets zie of voel. Het leuke is dat de persooon die om de reading heeft gevraagd meestal wel weet waar het over gaat en mijn aanwijzingen dan echt heel duidelijk voor de ander zijn en niet voor mij. Dit vind ik prachtig en heel integer om te doen zodat je niet teveel in een persoons prive leven hoeft te spitten wat niemand echt aangenaam vind.

 

Het is dus ook niet zo dat je door iemand heen kan kijken wat sommige mensen wel denken en mij dan op straat vragen wat ik in hun zie. Mijn antwoord zal dan altijd zijn "niets" Het bezig zijn met het spirituele en het mediumschap is iets waar je voor gaat zitten en heel bewust mee aan de gang gaat en niet wat je de hele dat met je meedraagt. Dit is gewoon niet handig omdat ik ook veel de pijn voel van een ander en dan de hele dag pijnen opvang en mezelf niet zo prettig voel hierbij dus heb ik geleerd om me daar voor af te sluiten en zodoende ben ik er alleen mee bezig als ik me er werkelijk op concentreer en de hulp vraag van mijn Gidsen en Engelen.