Helendehandenspiritueel.jouwweb.nl
Home » Emanuel

 

Inzichten

 

De meeste ervaringen in mijn leven en zijn leuk en positief, maar soms heb je periodes dat het wel allemaal negatief lijkt.

Soms kun je er zelf iets aan veranderen maar soms ook niet.

Het heeft ook te maken met de energie, de stand van de maan, de tijd van het jaar.

Door deze invloeden kan het wel eens helemaal fout gaan. Je voelt je niet zo lekker en je zegt en doet dingen van uit je ego. Dan kunnen mensen heel vreemd op je reageren zonder dat jij eigenlijk doorheb waar dat van komt.

Als je dan te raden gaat bij jezelf in bv een meditatie of een droom dan kun je de antwoorden krijgen die je zoekt. De meeste antwoorden worden in stilte verkregen en omdat wij altijd veel te druk zijn en niet goed naar ons zelf kunnen luisteren omdat er altijd ruis om ons heen os adviseer ik je toch om de rust te nemen om 1 x per dag in stilte te gaan zitten. Noem het meditatie of gewoon een stilte moment omdat sommige het nogal lastig vinden om te mediteren.

In dat stilte moment vraag je je gidsen of ze uitleg willen geven over dat geen waar jij mee zit.

Het kan van alles wezen. Soms hoor, voel of zie je het antwoord gelijk maar soms duurt het even voor het tot je doordringt en je een mooi inzicht krijgt en zo beter met  de situatie om kan gaan.

Dus vertrouw op je Gidsen en luister goed dan krijg je de antwoorden die nodig zijn.

Emanuel

 

Emanuel is mijn Gids en de man die ik veel om raad vraag. Hij helpt mij waar hij kan en aan het eind van 2015 heb ik een boodschap van hem doorgekregen. Deze wil ik hier ook neerzetten om meer mensen deze prachtige boodschap te laten lezen

 

Ik wil toch een stukje schrijven voor het einde van 2015. Hierbij vraag ik de hulp van mijn gids Emanuel om te horen of hij nog mooie boodschappen heeft.

 

Ik vind het heel erg fijn dat jullie me volgen op mijn pagina. Het is wel heel erg fijn om de dingen waar je van houdt te delen met andere mensen die er ook van kunnen genieten.

Velen wensen heel veel en genieten van zo weinig. Als jullie eens wisten hoeveel moois er om ons heen is. Hoeveel moois er is om van te genieten.

Jammer genoeg blijven er mooie momenten liggen omdat ze niet gezien worden en dus ook niet opgepakt. Laat staan dat er wat mee gebeurt.

Nu willen de Engelen en onze Gidsen ons duidelijk maken dat we meer mogen genieten en de moeilijke taken die wij te doen hebben op deze aarde meer mogen zien als een goede les dan wat vele mensen roepen “moeten ze mij weer hebben” Nee ze moeten je niet hebben ze verzorgen een mooie les voor je zodat je er sterker uitkomt. Ze helpen je om de nare dingen op deze wereld beter te begrijpen zodat je er makkelijker mee om kan gaan.

Doe eens een stap achteruit en kijk naar de situatie. Heb niet altijd je oordeel klaar maar analyseer. Het jammere ook is dat iedereen altijd roept “ dat weet ik wel “maar ondertussen snappen ze er hier op aarde niet zoveel van.

Wat het mooiste zou zijn als de mensen hier echt naar zichzelf keken en dan leerden wat ze kunnen veranderen wat zou de wereld er dan mooi uitzien. Maar helaas zijn er nog te veel mensen die vinden dat het altijd aan een ander ligt en zolang die mensen niet een beetje van de liefde zien wordt het moeilijk om iedereen er van te overtuigen dat er echt wel genoeg liefde is hier op aarde voor iedereen.

 

Wij wensen jullie een heel mooi en gezellig uiteinde en een nog mooier er liefdevol 2016

 

Dat was een mooie tekst van Emanuel, alweer een jaar geleden, Op dit moment is het alweer december 2016 en is er een jaar voorbij gevlogen. Nog steeds is er een hoop verdriet en agressie en oorlog op deze aarde en nog steeds gebeuren er dingen die wij niet willen dat er gebeuren. Helaas God wikt en de mens beschikt. Maar onze grote droom is om de mens zijn gevoel weer terug te geven en te laten voelen wat liefde is, te laten voelen wat vrede is en gewoon laten voelen wat vriendschap is. Zo moeilijk is het allemaal niet maar mensen zijn tegenwoordig te bang om gekwetst te worden want ze zijn al zo vaak gekwetst. Lieve mensen op deze aarde laat alsjeblieft je hart spreken, Laat je medemens weer voelen wat liefde is, Leer je medemens liefde in plaats van haat. Leer elkaar weer lief te hebben en wees het steentje dat kleine golfje in de zee dat mooie kringetje dat steeds groter wordt en groter totdat alle mensen beseffen dat liefde groter en mooier is dan haat. Liefde is zo makkelijk misschien te makkelijk dat men het gewoon niet meer ziet. Het jaar 2017 komt eraan en dat is in de numerologie een 1 een 1 van nieuw begin. Laten we er allemaal voor zorgen dat we dit keer echt opnieuw beginnen en echt het verleden achter ons kunnen laten. Het verleden van pijn en verdriet. Hoe moeilijk het ook is het verleden is niet meer te veranderen we kunnen er alleen met liefde op terugkijken zodat het geheel een zachter geheel wordt en de wonden in ons hart kunnen helen en wij met zijn allen door kunnen gaan in LIEFDE. Ik wens jullie allemaal een ontzettend mooi jaar volgend jaar.